Apr 06 2018

Har du ett par minuter över?

Enkät för alla Rydaholmare

Enkät

Vi i Rydaholms Frikyrka vill försöka ta reda på hur vi på bästa sätt kan möta framtida behov och finnas till för vårt samhälle. Har du ett par minuter över och vill hjälpa oss att svara på några frågor är vi tacksamma.

Tanken är att det är de vuxna i hushållet som ska svara på enkäten, vilken är helt anonym. Skriv gärna ner önskemål, synpunkter, tankar och idéer. Alla förslag är välkomna! Som tack för hjälpen skickar vi med en kupong som ger gratis fika till en gospelkonsert den 5 maj.

Vi har också glädjen att kunna presentera vår nya pastorsfamilj som kommer från Helsingborg och består av Rickard, Carolina och barnen Josias och Mose. Familjen Ellbrant flyttar hit till Rydaholm i sommar och Rickard börjar sin tjänst 1 augusti.

Richard

Enkäten kan du lämna i en specialuppställd postlåda vid ICA senast 22 april, eller maila info@rydaholmsfrikyrka.se
När enkäten kommit in avidentifieras avsändaren och du är helt anonym.

Vid frågor kan du kontakta Josef Andersson som är anställd i Rydaholms Frikyrka.
josef@rydaholmsfrikyrka.se eller 0725-21 04 85

Ladda ner enkäten HÄR!