maj 18 2019

Ny ungdomsledare sökes

I Rydaholms Frikyrka har vi ett välsignat stort barn och ungdomsarbete. Eftersom vår nuvarande ungdomsledare ska sluta i augusti söker vi nu en ny. Vi söker någon som först och främst älskar Jesus, barn, ungdomar och som vill vara delaktig i en upptäckande församling.
Du gillar att jobba på ett kreativt sätt och har utbildning från bibelskola eller liknande. Rydaholm är en fantastisk ort mitt i Småland, mellan Värnamo och Växjö. Som församling vill vi vara en drivande del i samhället. I vårt barn och ungdomsarbete når vi barn och ungdomar från hela samhället.
En viktig roll är att leda och träna nya ledare.

Vårt barn- och ungdomsarbete består bland annat av Söndagsskola, Barnkör, mini-UV, UV-scout, TGI (Tonår) och Innebandy.

Du kommer att jobba tillsammans med ett ledarteam och nära vår föreståndare Rickard Ellbrant. Känner Du att det är Dig vi söker eller kanske känner någon som passar för uppgiften och inte läst detta? Hör då gärna av dig, om du har fler frågor eller gå in på vår hemsida www.rydaholmsfrikyrka.se och se vilka vi är och vad vi står för!

Vi ser fram emot din ansökan senast 24/6 -19.

Kontakta Rickard Ellbrant via mail eller mobil
rickard@rydaholmsfrikyrka.se