Tisdag 13/2

Ni kanske tror att jag bara surfar och hänger på stranden här men det är inte riktigt hela sanningen. Tis-Lör är ganska uppstyrda med ett fullsmockat schema. Dagarna börjar oftast vid kl 8 med antingen lovsång, lokal/internationella böner eller en tyst timma. Efter det har vi en 2 timmars undervisning i olika ämnen som antingen har någon koppling till tro eller karaktärs utveckling. Några ämnen vi har haft undervisning om är Surfologi, mindset, äventyr med Gud, Leva utanför boxen, tacksamhet, kärlek, vad är en människa, rättfärdighet/helgelse, lycka, bön och att höra Guds röst.

Eftermiddagarna ägnas åt "outreach" där är vi uppdelade i grupper och gör olika aktiviteter. Vi har ett program vi kallar Feeding the hungry, det innebär att vi delar ut mat till behövande genom drive thru två dagar i veckan. Ett annat program kallas C.L.A.Y (changing life among youth) dit kommer barn för att leka, få hjälp med läxor och höra om Gud. Fastighets underhåll, surfing, hjälpa till på en bondgård och evangelism är andra grejer vi sysslar med under denna tid. Vi alla ska ha ett bibelstudium var och dela vårt vittnesbörd vilket innebär vi får lägga lite tid på att förbereda det. 

Lördagkväll är det surfers church och söndag morgon åker vi till olika kyrkor för Gudstjänst innan vi släpps för 2 dagars ledigt.