Kategorilista: Predikan

Okt 07 2018

Befrielse – Mats Nyholm

Mats Nyholm, direktor i S:t Clara kyrka i Stockholm besökte oss och predikade om Befrielse. Lyssna gärna till hans vänner Janne och Conny som var med honom. Befrielse- Mats Nyholm Janne, S:t Clara Conny, S:t Clara

Sep 23 2018

Faderns kärlek till hans barn – Rickard Ellbrant

Rickard 180923

I höst har vi en predikoserie med huvudämnet ”Kärleksfulla relationer”. Ämnena som varit hittar du här. Pastor Rickard Ellbrant var nr 3 i serien och predikade 23 september om ämnet ”Faderns kärlek till hans barn”. Lyssna gärna igen och Du är varmt välkommen till en spännande höst i Rydaholms Frikyrka.  

Sep 09 2018

Gud är kärlek – Rickard Ellbrant

I höst har vi en predikoserie med huvudämnet ”Kärleksfulla relationer”. Pastor Rickard Ellbrant var nr 2 i serien och predikade 9 september om ämnet ”Gud är kärlek”. Lyssna gärna igen och Du är varmt välkommen till en spännande höst i Rydaholms Frikyrka.

Sep 02 2018

I Kärleksfull relation med Gud – Josef Andersson

I höst har vi en predikoserie med huvudämnet ”Kärleksfulla relationer”. Ungdomsledare Josef Andersson var först ut 2 september med en predikan med ämnet ”I Kärleksfull relation med Gud”. Lyssna gärna igen och Du är varmt välkommen till en spännande höst i Rydaholms Frikyrka.

Sep 02 2018

Kärleksfulla relationer

I höst har vi en predikoserie med huvudämnet ”Kärleksfulla relationer”. Ämnena som varit hittar du här. Lyssna gärna igen och Du är varmt välkommen till en spännande höst i Rydaholms Frikyrka.

Aug 22 2018

Välkommen Rickard Ellbrant

Söndag 19 augusti hade vi glädjen att välkomna vår nya pastor och föreståndare Rickard Ellbrant. Rickard bor nu i Upplid tillsammans med sin fru Carolina, barnen Josias och Mose samt hunden Ellen. Lyssna gärna på hans predikan här nedan, eller titta på videon. (Videon blev lite skakig vid en liten stund pga batteribyte.)

Jul 22 2018

Emil Thelin

Emil Thelin

Predikan av Emil Thelin 22 juli, på Sjöholmen.  

Jul 15 2018

Edwin Greneskog

Edwin Greneskog

Predikan av Edwin Greneskog 15 juli, på Sjöholmen.  

Jul 08 2018

Titti Pihlström

Titti Pihlström

Predikan av Titti Pihlström 8 juli, på Sjöholmen.  

Jun 03 2018

Dopet – Erling Wennerlund

IMG_8448

Idag predikade vår pastor Erling Wennerlund om dopet. 5 augusti kommer det att vara en dophögtid på Sjöholmen. Om du vill döpa dig då så är du välkommen att prata med Erling eller Josef för mer information.

Tidigare inlägg «