«

»

mar 15 2019

Vår tid är nu!

Under cafégudstjänsterna är temat ”Vår tid är nu” som många säkert känner igen från den populära tv-serien som visas i Svt.
Vår tanke med årets tema är att allt har sin tid! Tid för förändring i våra egna liv, tid för förändring inför framtiden – och den tiden kan vara nu!
Varmt välkommen till en god gemenskap med musik, fika och intressanta intervjuer!

Musik: Anton van Duinen och Fredrik Greneskog
För många är Rasmus Troedsson ett känt ansikte från tv-serien Vår tid är nu. Hans skådespelarkarriär har tagit många vändningar, när han hamnade i en livskris som fick honom att söka Gud och kom till tro, vilket förändrade hans liv.
Lyssna gärna på en intervju med Rasmus i Dagens podd ”Dagens människa”.

Musik: Carro(l)s
Andreas arbetar på SAU (Svenska Alliansmissionens Ungdom) med bl a UV-scout och tonårsläger. Han är festivalgeneral för Gullbrannafestivalen utanför Halmstad, som lockar flera tusen besökare varje år. Det som driver hans engagemang för alla läger och festivaler är hans stora hjärta för alla ungdomar.
Följ gärna Andreas på Instagram.

Musik: Barnkören På Gång och Ebba Ahlqvist med komp
Doreen har varit programledare för barncancergalan och för sin egna talkshow i Barnkanalen kallad ”Doreens dilemma” där hon bland annat har sjungit in sina egna låtar om alla människors lika värde. Ett engagemang som på många sätt bottnar i hennes egna tro.