«

»

aug 07 2022

Johans nyhetsbrev juni 2022

Bigastro och Nucía

Ekonomiska utmaningar!

När man är pionjär och börjar nya arbeten så ingår det ekonomiska utmaningarna i arbetet. Under 2022 har vi ordnat med två nya lokaler, en i la Nucía och en i Bigastro. Jag vill tacka er i församlingarna och privata vänner som stått troget vid min sida. Båda lokalerna är ändamålsenliga och är till välsignelse för arbetet i Bigastro och la Nucía!

Nästa sommar (2023) hoppas jag kunna göra an sommarevangelisation med Decisión i Bigastro. (Vi gjorde en i la Nucía sommaren 2019) En sådan kampanj kostar mycket pengar men är till stor välsignelse när arbetet startar upp! Vi skall ju presentera oss för hela kommunen på ett ordentligt sätt!

Under mina 46 år i Spanien har jag sett hur det fungerar att ”leva i tro” på Gud. När Han kallar oss att utföra ett arbete, ger Han oss också resurserna att utföra jobbet!

Besök av David Johansson

Arken i Värnamo, som som stod bakom familjen Carlsén under åren 1982 till 1994 i Castellón, har sänt till mig sin missionsansvarige samordnare David Johansson. Han är en pensionerad predikant och pastor inom pingströrelsen. Han och jag har rest omkring och besökt församlingar jag varit med att arbeta i under mina år i Spanien. Vi har besökt en hel del platser, men på en vecka hinner man inte med att besöka alla. Men jag tror David fått se tillräckligt för att förstå vad Herren gjort här under åren som gått! I helgen den 11-12 var vi i Castellón de la Plana. På fotografiet står David på läktaren i Castellón och ser ner på huvudlokalen i Castellón. De har tre lokaler i staden, samt ytterligare tre församlingar i provinsen.

Bed för att Guds Ord kommer ut på rätt sätt genom mig!

Kol.4:3Be också för oss, att Gud öppnar en dörr för ordet så att vi kan predika Kristi hemlighet.

Ef. 6: 19 Be också för mig, att ordet ges mig när jag öppnar min mun, så att jag frimodigt förkunnar evangeliets hemlighet  20 för vilket jag är en ambassadör.

Hälsningar johancarlsen@yahoo.es

Johan Carlsén

Länk för utskrift