«

»

aug 05 2022

Johans nyhetsbrev maj 2022

INFORMATIONSBREV från Johan Carlsén Den 11 maj 2022

– Bibelskolor  –  Pastorer  –  Nya församlingar i Spanien –

Bigastro

Arbetet utvecklas bra i Bigastro och efter tre veckor i april i Sverige har jag kommit igång på nytt härnere.

·         Nu har vi öppnar ”el rastrillo”, dvs ”second hand”-butiken. Invigningsdagen den 6 maj hade vi öppet både morgon och kväll, och mellan 50-60 personer besökte oss. Visar en ögonblicksbild av halva lokalen, som visar att flera marrokanska kvinnor kom. De var i majoritet!

·         Undervisning i spanska för speciellt marrokanska kvinnor har också fungerat en månad; liksom att …

·         ”läxläsning” med barn också fungera. Det fungerar parallelt med språkundervisningen, då mödrarna tar med sig sina barn som behöver hjälp.

På lördagskvällen den 7 maj kom gruppen från la Nucía till oss i Bigastro och vi hade en helkväll tillsammans, där vi utbytte erfarenheter och hade ett gemensamt möte. Mycket bra samling som började kl. 18:00 och slutade 21:30!

Bed för att Guds Ord kommer ut på rätt sätt genom mig!

Kol.4:3Be också för oss, att Gud öppnar en dörr för ordet så att vi kan predika Kristi hemlighet.

Ef. 6: 19 Be också för mig, att ordet ges mig när jag öppnar min mun, så att jag frimodigt förkunnar evangeliets hemlighet  20 för vilket jag är en ambassadör.

Hälsningar johancarlsen@yahoo.es

Länk för utskrift