«

»

sep 27 2022

Välgörenhetsshow till förmån för Erikshjälpen

Varmt välkommen på årets STORA välgörenhetsshow. En fantastisk show för alla åldrar och vi gör den för barnen och världen de drömmer om!

Gratis entré – men det är begränsat antal så du behöver boka din biljett (serviceavgift tillkommer). Detta unika erbjudande är möjligt tack vare stöd från Kulturrådet. Denna show görs tillsammans med och till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Du har möjlighet att frivillig ge en gåva till deras viktiga arbete under showen. Tillsammans hoppas vi kunna samla in mycket pengar som kommer hjälpa många utsatta barn och deras familjer. Hoppas att du vill vara med? Läs mer om Erikshjälpen: www.erikshjalpen.se

…………………………………………..
Medverkande:


Joel Nunez (USA) höll över 850 spelningar i Sverige mellan 2014-2020, och blev en av Norrlands mest bokade artister! Joel är en artist med otrolig karisma, fantastiska låtar och en scenisk leverans som är älskvärd av alla åldrar. Joel bjuder på egna hits och cover från Elvis m.m.

Doug Seegers
– Spelade som gatumusikant i Nashville när han upptäcktes av Jill Johnson. Jill Johnson var i Nashville för att spela in Jills veranda och Dougs medverkan i programmet skulle förändra hela Dougs liv. Låten ”Going down to river” blev en stor hit och låg under 12 dagar etta på iTunes topplista. Doug turnerade sedan i Sverige inför utsålda konserthus och vi har sett honom i program som ”Allsång på Skansen”, ”Moraeus med mera” och ”Skavlan” med mera. Doug Seegers bor och arbetar idag i Nashville. Nu återvänder han till Sverige för att genomföra turnén med Joel Nunez och Dais. Doug är en artist med en livshistoria som verkligen berör, inte minst genom Dougs unika röst och musik. Även om countryn finns som ett fundament i Dougs liv så gör han också mycket rock, blues, soul, western swing och gospel.

Dais
– Är en hyllad A Capella grupp från Stockholm som jämförts med The Real Group. Dais kommer att få er alla att häpna med sina starka visuella framträdanden och musikaliska briljans. Dais reportoar är bred, allt från egen arrangerade jazzlåtar som Misty till poplåtar med Adele. Gruppen har sjungit med bland annat John Lundvik och släppt singel med Sonja Aldén.Husband
Kvällens husband består av inga mindre än Norrlands toppmusiker! De åker i enkom ner till Södra Sverige för att showen ska kunna hålla en hög klass. Ett band som under året spelat med storheter som John Lundvik, Linda Bengtzing, Chris Kläfford, Markoolio, Sonja Aldén och många fler!

Varmt välkommen! Konserten arrangeras av Northevent AB och Erikshjälpen i samarbete med Studieförbundet Sensus och stöd från Kulturrådet.

Boka din biljett här!