maj 12 2021

Årskonferens SAM & SAU

Äntligen är vi framme vid vår Årskonferens. Fyra dagar fyllda av gudstjänster, ombudsmöten, seminarier, konsert, barngudstjänster, talkshow, utmaningar… Kort och gott, fyra dagar av fest och gemenskap, något som vi hoppas att vi ska kunna förmedla – även om konferensen i år är digital.

Alla samlingar, förutom ombudsmöten, hittar du på KONFERENSWEBBEN. Bibelstudier och seminarier har spelats in i förväg och publiceras vid de annonserade tiderna. Övriga samlingar live-sänds via YouTube eller genomförs via Zoom.

Här hittar du länk till Rydaholms Frikyrkas Youtubekanal, som sänder från konferensen på Gullbrannagården. Söndagens konferensgudstjänst sänds INTE via vår kanal, då sänder vi gudstjänst från Rydaholms Frikyrka.

Konferensen sänds även på Facebook.

För den som inte har tillgång till Internet finns SAM-radio på plats och sänder, frekvenser och tider hittar du här. Gör vad du kan för att hjälpa de i din närhet som saknar tillgång till Internet.

Flera av våra församlingar har även valt att restreama konferensen. Det innebär att man kan ta del av hela konferensen (inte ombudsmöten) via den kanal som församlingen brukar använda för till exempel andakter och gudstjänster. Vi hoppas att det kommer göra att fler hittar våra sändningar.

För att skapa lite extra konferensstämning händer det en del på Facebook. Där kommer du bland annat få del av kortare livesändningar där du får möta några av konferensens talare, sångare och medarbetare.

Även om vi helst hade fått mötas på riktigt, tror vi att vi kommer att få en riktigt fin konferens!