MEDLEMSSIDA


VÄLKOMMEN IN I VÅR GEMENSKAP!

Här hittar du aktuell information för vår kyrka.

Nedan kan du som medlem logga in för att ta del av
våra dokument gällande servicegrupper, ljud-och bildansvariga med mera.

AKTUELL MEDLEMSINFO

Minnesvärda bilder från Gemenskapsdagen på Hjortsbergagården den 17 September 2023

Hjalmar Melkstams Blogg från Hawaii

Här kan du följa Hjalmar Melkstams vistelse på Hawaii, där han kommer att hjälpa "Surfing the Nations" som är icke vinstdrivande humanitär organisation på kristna grunder med volontärt arbete. 
Vi kan följa Hjalmar i tre månader från 16 Januari till 12 April

Nedan kan du se de tre senaste inläggen

Tisdag 13/2
Bildspel
Torsdag 25/1

NU FINNS EN FANTASTISK MÖJLIGHET FÖR DIG SOM VILL ARBETA SOM UNGDOMSLEDARE I RYDAHOLMS FRIKYRKA!


Vi har ett omfattande barn- och ungdomsarbete med stora möjligheter för dig att bidra i olika sammanhang. Förutom populära fredagshäng för tonåringar har vi även UV-scout, söndagsskola och sportaktiviteter. Vartannat år erbjuder vi även konfirmation. Som ungdomsledare hos oss kommer du att lära känna alla våra härliga barn och ungdomar. Du kommer att jobba nära övriga ledare i barn- och ungdomsarbetet, barn- och ungdomsstyrelsen samt vår föreståndare Rickard. 

VEM SÖKER VI?


Vi vill att du har en personlig tro på Jesus, står med båda fötterna på jorden, har ett eget driv och ett stort hjärta för barn och ungdomar. Vi ser det som en självklarhet att du har lätt för att bygga förtroendefulla relationer med människor i alla åldrar. Har du erfarenhet från barn- och ungdomsarbete och har gått bibelskola? Vill du jobba i en församling som är en viktig del i samhället? I så fall kanske du är vår nya ungdomsledare!

Har du frågor om tjänsten kontakta Rickard Ellbrant. 073-760 65 00 eller
Skicka in din ansökan som ska innehålla CV samt personligt brev till

Sista ansökan senast 1 juni, men vänta inte med att söka, då urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare. Tjänsten är på heltid och tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!