↑ Tillbaka till Verksamhet

Samtal om Livet

Känner du ett behov av att prata med någon? Behöver du hjälp med att komma vidare?

Vi tror att alla människor har behov av att få samtala med någon, eller söka själavård, utanför den egna familjen eller vänkretsen om det som sker i ens liv. Någon som lyssnar till det du bär på; sorg, oro, misslyckande, glädje, förhoppning, ja vad som helst. Rydaholms frikyrka vill därför ge dig möjlighet till kontakt för ett eller flera samtal, efter behov. Samtalen är kostnadsfria och sker under tystnadsplikt.

Vi tror att Gud är närvarande i samtalen, men du behöver inte ha en tro för att komma till oss. Det du vill samtala om behöver inte heller ha någon ”religiös koppling”.

Du är välkommen att höra av dig till oss:
Erling Wennerlund, 0472-206 40
Thomas Johnsson, 070-300 18 60
Marie Peraic, 073-688 24 44

 

Presentation av själavårdteamet

Erling Wennerlund

Jag är en av pastorerna i Frikyrkan. Jag har arbetat i församlingar sedan 1971. Jag har mött olika människor i alla möjliga sammanhang och delat erfarenheter om livets olika sidor. Jag trivs med min uppgift att dela livet med mina medmänniskor. Mitt stora intresse och hobby är motorcyckelåkning.

 

Marie Peraic

Jag är certifierad personlig coach och går just nu även en själavårdsutbildning. Sedan 1996 har jag jobbat med att stötta människor i deras utveckling. Jag driver ett eget företag som jobbar med coaching och ledarskapsutveckling. Jag tycker helt enkelt om människor och ser det som en fantastisk förmån och ett stort förtroende att få tala med människor om det som berör dem allra mest. För övrigt längtar jag hela året till sommaren i vår lägenhet vid Adriatiska havet i Kroatien.

 

Thomas Johnsson

Jag är gift och vi har tre vuxna barn. Jobbar som sjuksköterska på en psykiatrisk mottagning och har tidigare jobbat som pastor i Rydaholm. Är intresserad av att möta och lyssna på människor i olika livssituationer. Jag vill även försöka vara ett stöd och ibland ge vägledning.
Har gått några utbildningar i själavård, de flesta med inriktning på samtal och krishantering.